STUDIO UNLTD
Simbal2.jpg

Simbal

Simbal

Simbal2.jpg
 

A modern and textural interior was used at Simbal to match the simple, and balanced nature of Chef Shawn Pham’s approach to crafting his cuisine.  The material palette uses American Ash as the base; this warm wood is used throughout in various forms and finishes in order to create distinctive settings within the exposed concrete mall parking structure.

The jewel and focal point of the space is the open kitchen, which offers the unique dining experience of observing the energy and artistry within. The 'Sunroom' dining area allows guests to bask in the natural daylight, or kick back under the moonlight in lounge style banquettes. The character of the cocktail bar located towards the the back of the restaurant transitions to a more rich and moody tone. The back bar wall balances the backside of the exposed parking ramp, with hints of copper serving as the back drop for this Little Tokyo 'speakeasy'.